Informasjon

Informasjon om medlemskap & medlemskupp i Coop Hordaland

Som medlem i Coop Hordaland får du 1% kjøpeutbytte på handel i våre butikker.
Du får også 1 % kjøpeutbytte når du handler i andre samvirkelag.

Oppspart kjøpeutbytte og medlemsrabatter fra samarbeidspartnere settes automatisk inn på din medlemskonto i januar året etter opptjeningsåret. Pengene kan du bruke til hva du vil og når du vil. Lar du pengene bli stående på medlemskontoen, får du automatisk rente på dem. Sjekk rentesatsene for Coop Hordaland.

I løpet av årets sendes det ut medlemsbrev med fordelsregnskap og gode tilbud til deg som er medlem. Sjekk hvilke butikker i Coop Hordaland som har medlemskuppene.

Uttak på medlemskonto i Coop Hordaland

Uttak på medlemskonto kan gjøres på coop.no og i alle Coop Hordalands butikker.
Dersom du ikke har anledning til å gå i en av våre butikker, kan du sende oss en henvendelse pr post, eller mail for overføring til bankkonto. Kopi av gyldig legitimasjon må vedlegges og brev må signeres.

Avslutte medlemskap i Coop Hordaland

Avslutning av medlemskonto kan gjøres i alle Coop Hordalands butikker.
Dersom du ikke har anledning til å gå i en av våre butikker, kan du sende oss en henvendelse pr post, eller mail for overføring til bankkonto. Kopi av gyldig legitimasjon må vedlegges og brev må signeres.

Avslutning av medlemskap – dødsfall
Avslutninger på bakgrunn av dødsfall kan kun gjøres via vårt hovedkontor. Vi trenger (u-)skifteattest og fullmakt dersom flere arvinger, i tillegg til kopi av gyldig legitimasjon fra fullmektig. Dette, sammen med kontonummer, kan leveres i en av våre butikker (som oversender hovedkontor for videre behandling). Nødvendig dokumentasjon kan også sendes pr brev eller mail – husk at brevet må signeres.

Avslutte medlemskap – for «overføring» til annet samvirkelag
Samvirkelagene er selvstendige juridiske enheter, og det finnes dessverre ikke noen enkel måte å flytte medlemskap mellom samvirkelagene på pr i dag. Det enkleste er å ta kontakt med ditt nye samvirkelag for å opprette nytt medlemskap (kan også gjøres på coop.no). Deretter kan du fylle ut skjema overføring mellom samvirkelag. Dette returneres til oss sammen med kopi av legitimasjon og signatur.

Medlemsapp

Med appen har du alltid medlemskortet med deg på mobilen. Alle i familien kan laste ned appen og benytte samme medlemskort. Du finner også kupongene dine i appen. Aktiver kupongene og rabatten trekkes automatisk fra i kassen når du skanner medlemskortet ditt.

Du aktiverer kupongene ved å trykke på ‘aktiver kupong’ på de du vil aktivere. Da er de umiddelbart klare for bruk. Legg merke til at bakgrunnsfargen i toppen blinker grønt i det du aktiverer kupongen og at kupongen får en grønn ramme.

Husk at vi må bli kjent med deg og handlevanene dine i Coop før vi kan gi deg kuponger som er relevante for deg. Kun de med samtykke til kjøpsdata kan få relevante kuponger.

Du kan laste ned medlemsappen her.

Last ned medlemsappen

Last ned Coop medlemsappen til din mobil, og du har alltid medlemskortet, fordelene og kupongene lett tilgjengelig.