Informasjon

Informasjon om medlemskap & medlemskupp i Coop Hordaland

Som medeier i Coop Hordaland får du 1% kjøpeutbytte på handel i våre butikker.
Du får også 1 % kjøpeutbytte når du handler i andre samvirkelag.

Oppspart kjøpeutbytte og medlemsrabatter fra samarbeidspartnere settes automatisk inn på din medlemskonto i januar året etter opptjeningsåret. Pengene kan du bruke til hva du vil og når du vil. Lar du pengene bli stående på medlemskontoen, får du automatisk rente på dem. Du kan også overføre pengene til høyrentekonto. Sjekk rentesatsene for Coop Hordaland.

I løpet av årets sendes det ut medlemsbrev med fordelsregnskap og gode tilbud til deg som er medeier.

Innskudd & uttak på medlemskonto
Innskudd og uttak kan enkelt utføres ved bruk av BankID på din medlemskonto
Dersom det er førstegangspålogging, oppretter du «Min Side bruker» på Min side og går deretter videre til medlemskonto for registrering av uttak.

Veiledning for innskudd finner du her.
Veiledning for uttak finner du her.

Innskudd og uttak kan også gjøres i våre Obs Hypermarked,  Extra Vik, Skulestadmo og Øystese, ingen av våre andre butikker.
NB! Maks kontantuttak i butikk er kr 25.000,- for Obs Hypermarked og kr 10.000,-  for Extra. Maks innskudd er kr 25.000,-.

Dersom du ikke har anledning til å gå i en av våre butikker, kan du sende oss en skriftlig henvendelse til ch@coop.no med anmodning om å gjøre uttak. Husk å legge ved kopi av legitimasjon.

Avslutte medlemskap i Coop Hordaland
Avslutning av medlemskonto kan gjøres i våre Obs Hypermarked, Extra Vik, Skulestadmo og Øystese. Du kan eventuelt fylle ut engangsfullmakt og sende den til oss sammen med kopi av din legitimasjon eller levere den i en av våre butikker, som vil foreta legitimasjonskontroll og oversende til Coop Hordaland servicekontor for videre behandling.

Avslutning av medlemskap – ved dødsfall
Avslutninger på bakgrunn av dødsfall kan kun gjøres via vårt servicekontor. Vi trenger (u-)skifteattest og fullmakt (dersom flere arvinger), i tillegg til kopi av gyldig legitimasjon fra alle arvinger. Dette kan leveres i en av våre butikker (som oversender for videre behandling) eller sendes til ch@coop.no

Avslutte medlemskap – for «overføring» til annet samvirkelag
Ta kontakt med ditt nye samvirkelag for å opprette nytt medlemskap, eller meld deg inn på www.coop.no Deretter kan du fylle ut skjema overføring mellom samvirkelag. Dette sendes til ch@coop.no sammen med kopi av legitimasjon eller leveres i en av våre butikker, som oversender servicekontor for videre behandling.
Vi avslutter medlemskap i Coop Hordaland og overføre beløp inkl andelsinnskudd til din nye medlemskonto i nytt samvirkelag.

Medlemsfordeler

Som Coop-medlem får du rabatter og spesialtilbud fra våre partnere, kjøpeutbytte og mye mer!

Medlemskonto

Logg inn med BankID med engangskode for å sjekke saldo, sette inn eller ta ut penger fra din medlemskonto.

Medlemsmagasin

Nytt nummer av Coop Medlem finner du nå i alle våre butikker, samt på coop.no. Et magasin med noe for en hver smak!

Last ned medlemsappen

Last ned Coop medlemsappen til din mobil, og du har alltid medlemskortet, fordelene og kupongene lett tilgjengelig.